Descargar EBOOK Ocells de catalunya , pais valencia i balears autor JOAN ESTRADA gratis online


Descargar EBOOK Ocells de catalunya , pais valencia i balears autor JOAN ESTRADA gratis online Título Del Libro: Ocells de catalunya , pais valencia i balears
El autor del libro: JOAN ESTRADA
El editor: LYNX EDICIONS
ISBN 13: 9788496553958
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 955 Kb

Read full description of the books:La primera guia que tracta exclusivament els ocells de la zona. Es tracten totes les espècies de presència regular i ocasional a Catalunya, el País Valencià, les illes Balears, la Catalunya Nord, Andorra i la Franja de Ponent (unes 400). Totes estan il·lustrades amb més de 1000 dibuixos que permeten d'identificar els diferents plomatges segons el sexe i l'edat, fins i tot els ocells exòtics establerts recentment. Els textos i mapes inclouen les dades més actuals.

Per a cada espècie, la guia mostra tres blocs d'informació: il·lustració, text i mapa. En tots els casos, els tres blocs es presenten junts a la mateixa doble pàgina per tal de facilitar la consulta conjunta dels diferents trets. El text inclou: el nom vulgar en català i el nom científic (també s'indiquen els casos en què l'ocell té un nom diferent al País Valencià o a les Balears), la mida, la veu, els requeriments ecològics, la distribució a la zona paleàrtica occidental i la situació a la zona.

Novetats de la segona edició actualitzada:

- Revisió de l'estatus, la distribució i la mida poblacional de totes les espècies segons les dades més recents. En especial, s'han utilitzat gran quantitat de dades procedents de dos grans projectes de l'ICO (Atles dels ocells de Catalunya a l'Hivern 2006-2009 i el portal d'entrada de dades faunístiques online Ornitho.cat).

- Revisió de tots els mapes i mapes nous de les 100 especies que mostren canvis significatius.

- Inclou 39 dibuixos nous de 19 espècies que completen alguns grups mal coberts (orenetes, alàudids, joves de gavians), inclou a més 8 espècies noves que han deixat de ser considerades excepcionals (àguila pomerània, gavià caspi i algunes exòtiques introduïdes).

- Actualització de tota la nomenclatura de les espècies seguint les darreres recomanacions taxonòmiques.


El autor es JOAN ESTRADA escribió un interesante libro titulado Ocells de catalunya , pais valencia i balears. El libro de la publicó la editorial LYNX EDICIONS, y en este momento por el libro de Ocells de catalunya , pais valencia i balears PDF ISBN (9788496553958) es necesario pagar 22.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Ocells de catalunya , pais valencia i balears EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JOAN ESTRADA, que te pueden gustar, igual que el libro de Ocells de catalunya , pais valencia i balears EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Ocells de catalunya , pais valencia i balears EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Ocells de catalunya , pais valencia i balears PDF
Descargar en EPUB Ocells de catalunya , pais valencia i balears EPUB
Descargar en DOC Ocells de catalunya , pais valencia i balears DOC
Descargar en TXT Ocells de catalunya , pais valencia i balears TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Ocells de catalunya , pais valencia i balears


Samuel

Simplemente acerca de la difícil!

Iker

en general no me gustó este libro

Sofia

Un encantador libro, más de esos!

Miguel

Completa decepción

Carmen

Simplemente acerca de la difícil!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Ocells de catalunya , pais valencia i balears autor JOAN ESTRADA gratis online

PDF: ocells-de-catalunya-pais-valencia-i-balears.pdf Ocells de catalunya , pais valencia i balears PDF
EPUB: ocells-de-catalunya-pais-valencia-i-balears.epub Ocells de catalunya , pais valencia i balears EPUB
DOC: ocells-de-catalunya-pais-valencia-i-balears.doc Ocells de catalunya , pais valencia i balears DOC
TXT: ocells-de-catalunya-pais-valencia-i-balears.txt Ocells de catalunya , pais valencia i balears TXT